Brit Care koertele

Brit Care superpremium koeratoidu näol on tegu sarjaga, mis on üles ehitatud hüpoallergeense valgu baasil.

Sari on sobilik lemmikutele, kellel on tundlik nahk või seedesüsteem.

Toitudes on esimesel kohal liha. Võimalik valida nii lamba-riisi kui ka lõhe-kartuli (teraviljavaba) baasil toidusarjade vahel.

Olemas on eritoidud ülekaalulistele, naha/karva muredega ning kõrge energiasisaldusega toitu vajavatele koertele

Retseptides ei ole kasutatud probleeme tekitavaid komponente nagu soja, loomaliha, sealiha, nisu, maisi ega GMOd. Kõikides toitudes on kõrge C-vitamiini sisaldus, mis tagab rakumembraani kaitse ning toetab liigeskõhre – ja immuunsüsteemi ning on oluline igemete ja suuhügieeni korrashoiuks.

Huvitav leid retseptides on maarjaohakas, mis toetab maksa tööd. Maksa nimetatakse organismi laboratooriumiks, kus muudetakse mürgised ühendid kahjututeks ning seejärel erituselundite kaudu kehast eemaldatakse. Lisaks omab maarjaohakas põletikuvastast toimet ja toetab ka immuunsüsteemi.

Brit toodang on sertifitseeritud vastavalt ISO 9001 ja HACCP kvaliteedi standarditele.